duminică, 28 martie 2010

Unde este iubirea? / Where is the love?

O întrebare ce mă frământă din ce în ce mai mult... Unde este iubirea?
Ce se întamplă cu oamenii din zilele noastre? De ce sunt atraşi numai de lucrurile care aduc ură?

Trebuie sa încercăm să iubim, să avem control asupra gândurilor noastre, să lăsăm sufletul să zboare şi să se îndrepte spre iubire... Zi de zi oameni mor din cauza războaielor, a violenţei, din cauza absenţei iubirii din viaţa lor... Şi ne punem din nou aceeaşi întrebare: Unde este iubirea?

Nimic nu mai este la fel, lumea se află într-o continuă schimbare în rău, fiecare zi devine lipsită de speranţă... Dacă iubirea şi pacea sunt atât de puternice, de ce nu putem să ne schimbăm? De ce nu putem accepta că ura şi dispreţul de care dăm dovadă nu ajută la nimic? Oamenii devin din ce în ce mai nepăsători, urmeaza căi greşite, nu se mai respectă între ei... Războaie şi violenţă la orice pas, dar motive ascunse... Încearcă să cunoşti adevărul pentru a descoperi iubirea...

Majoritatea oamenilor se gândesc numai la bani... Egoismul ne-a dus pe o cale greşită... Ce s-a întâmplat cu valorile umanităţii? Ce s-a întamplat cu corectitudinea şi egalitatea în şanse? Lipsa de înţelegere ne depărtează de unitate... Trebuie să încerc să-mi păstrez încrederea până iubirea este găsită… Şi întreabă-te: Unde este iubirea?


3 comentarii:

  1. Buna Virgil!
    Am citit postul tau si mi-a placut tare mult. Cred ca iubirea e in fiecare dintre noi si depinde de fiecare dintre noi sa gasim puterea si rabdarea de a raspunde cu iubire la orice, iar schimbarile vor aparea. Daca dai iubire, vei primi iubire.

    RăspundețiȘtergere
  2. Unde este Iubirea?.....
    O intrebare pe care ti-o pui in permanenta si care vad ca te framinta....
    La intrebarea unde este Iubirea si pina vei gasii raspunsul (lucru pe care eu ti-l doresc din tot sufletul), vreau sa te intrebi si sa intrebi in jurul tau, ''Ce este Iubirea''?

    Despre Iubire, nu trebuie spuse prea multe, iubirea nu este un joc de cuvinte.
    Iubirea, multi dintre noi nu stim ce este, iubirea nu este un simplu cuvant....
    Cel mai important este ceea ce nu spunem, dar ceea ce se vede, un gest, o atingere, o simpla privire, un strigat neincetat.
    Iubirea, ceea ce simti cind iubesti, e ca un val de bucurie, un foc ce arde in tine, in noi.
    Da, asta e dragostea , este in inima, iubirea!
    Deschide-ti bratele, asta e Iubirea!
    @+

    RăspundețiȘtergere
  3. Iubirea, un termen atat de greu de definit....

    RăspundețiȘtergere